'Een moestuin? Daar zijn we toch veel te druk voor...'
Samen met jou en je medewerkers kijken we welke vorm van moestuinieren bij jullie past. We denken met je mee op welke manier de tuin bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er gebruik van gaan maken. Daarnaast natuurlijk over het ontwerp, het teeltplan en hoe je er het hele jaar door plezier van kunt hebben. Wij maken samen een bij jullie passend plan, waardoor je er het maximaal mogelijke uithaalt.

Planon: "We hebben er al zoveel uit kunnen halen in het eerste jaar: heel veel oogst voor onze cateraar en medewerkers hebben van alles mee naar huis genomen. Het voegt echt iets positiefs toe aan onze organisatie. Volgend jaar willen we nog meer fruit, bloemen en kruiden erbij."

We starten met de pandbewoners: wie kunnen er gebruik maken van de tuin en op welke manier halen ze er uit wat ze nodig hebben?

Daarna gaan we aan de slag met de fysieke inrichting, het aantal vierkante meters, de bodem en de invulling. Denk naast gewassen aan vergaderelementen, compostbak, insectenhotel en meer. Als er een cateraar aanwezig is, stemmen we natuurlijk af wat er op het menu gaat komen.

Om de weg naar de tuin vanzelfsprekend te maken organiseren we activatiemomenten, themasessies voor medewerkers en schrijven we verhalen die je in je PR kunt inzetten. De exacte invulling bepalen we samen, net wat er bij jullie past.

We ondersteunen jullie het 1e jaar en zodra er een intern moestuinteam klaarstaat, hangt onze inzet af van jullie behoefte. Je zit niet aan ons vast in ieder geval!

over moeztuyn

Moeztuyn is een bron van heerlijk en gezond eten en dient als middel om te werken aan de gezondheid van medewerkers, vergroening van je werkomgeving en het creëren van kennis en bewustwording rondom de kleine stappen die we kunnen zetten.

Elma Vriezekolk
Oprichter Moeztuyn
"Geen groene vingers? Geen probleem. Voor mij begon het ook als één groot experiment."
Blijf op de hoogte van al het nieuws van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.