We starten met de pandbewoners: wie kunnen er gebruik maken van de tuin en op welke manier halen ze er uit wat ze nodig hebben?
Daarna gaan we aan de slag met de fysieke inrichting, het aantal vierkante meters, de bodem en de invulling. Denk naast gewassen aan vergaderelementen, compostbak, insectenhotel en meer. Als er een cateraar aanwezig is, stemmen we natuurlijk af wat er op het menu gaat komen.
Om de weg naar de tuin vanzelfsprekend te maken organiseren we activatiemomenten, themasessies voor medewerkers en schrijven we verhalen die je in je PR kunt inzetten. De exacte invulling bepalen we samen, net wat er bij jullie past.
We ondersteunen jullie het 1e jaar en zodra er een intern moestuinteam klaarstaat, hangt onze inzet af van jullie behoefte. Je zit niet aan ons vast in ieder geval!
Moeztuyn is een bron van heerlijk en gezond eten en dient als middel om te werken aan de gezondheid van medewerkers, vergroening van je werkomgeving en het creëren van kennis en bewustwording rondom de kleine stappen die we kunnen zetten.