Waarom afschakelen in de bedrijfsmoestuin?
Je zult versteld staan...

Moeztuyn is ontstaan vanuit het gegeven dat steeds meer mensen met burn-outs te maken krijgen en er meer en meer behoefte is aan vergroening en verbinding.

Wat vaker even kort afschakelen
De werkplek is een uitgelezen plek om hierin te voorzien, omdat dit je tussentijds de mogelijkheid geeft om even af te schakelen, wat de kans op uitval door een medewerker verkleint. Tevens draag je daarmee bij aan werkgeluk en vergroening, waarmee je als ondernemer een voorbeeldfunctie inneemt.

Rol van Moeztuyn
Moeztuyn zorgt voor de aanleg van de tuin, of een variant daarvan, maar brengt vooral de ervaring en het experiment met moestuinieren naar je bedrijf toe. Je zult zien dat dit meer met jou en je medewerkers doet dan je misschien van tevoren kunt bedenken.

Hoe goed ken je jouw collega's?
En hoe fantastisch als een van je medewerkers al een absolute kenner blijkt te zijn en zijn of haar kennis aan de anderen kan overbrengen. Het hele jaar door momenten van plezier voor je medewerkers.

Team Moeztuyn
De initiatiefnemers achter Moeztuyn hebben een achtergrond in communicatie-advies en projectleiding met betrekking tot duurzaamheidsprojecten, projecten m.b.t. vergroening en sociale projecten (duurzame inzetbaarheid en verkleinen verschillen op de werkvloer).

We werken samen met erkende tuinders, trainers, de beweging 'Wij zijn Groen, gezond en in Beweging', gedragsveranderaars, Kiemkracht64, klimaatgesprekleiders, Lentekracht, imkers en meer.

Samen aan de slag
We gaan samen met ons groene en gezonde netwerk op zoek naar dat wat jullie verder laat groeien.

Onze artikelen
Welkom bij Moeztuyn. Ontdek hier wat een moestuin je zal opleveren.