Het begon als een experiment...
...maar het bleek zoveel meer te brengen dan 'slechts' zelf verbouwde groenten.

Moeztuyn is ontstaan vanuit het gegeven dat steeds meer mensen met burn-outs te maken krijgen en er meer en meer behoefte is aan aandacht voor gezonde medewerkers, vergroening en elkaar ontmoeten.

Wat vaker even kort afschakelen
De werkplek is een uitgelezen plek om hierin te voorzien, omdat dit je tussendoor de mogelijkheid geeft om even af te schakelen, wat de kans op uitval door een medewerker verkleint. Tevens draag je daarmee bij aan werkgeluk en vergroening, waarmee je als ondernemer een voorbeeldfunctie inneemt.

Rol van Moeztuyn
Moeztuyn zorgt voor de aanleg van de tuin, of een variant daarvan, maar brengt vooral de ervaring en het experiment met moestuinieren naar je bedrijf toe. Je zult zien dat dit meer met jou en je medewerkers doet dan je misschien van tevoren kunt bedenken.

Hoe goed ken je jouw collega's?
En hoe fantastisch als een van je medewerkers al een absolute kenner blijkt te zijn en zijn of haar kennis aan de anderen kan overbrengen. De moestuin biedt hele jaar door momenten van plezier voor je medewerkers.

Team Moeztuyn
De initiatiefnemers achter Moeztuyn hebben een achtergrond in communicatie-advies en projectleiding met betrekking tot duurzaamheidsprojecten, projecten m.b.t. vergroening en sociale projecten (duurzame inzetbaarheid en verkleinen verschillen op de werkvloer).

Zij hebben zelf ervaren dat het mogelijk is om én een drukke baan te hebben én te moestuinieren. Het ‘even zaaien’ gaf ontspanning, creativiteit en plezier: ‘dit gunnen we iedereen!’ Daar is Moeztuyn ontstaan, of: ontkiemt. Inmiddels heeft een team van experts zich verbonden aan het initiatief, waarmee er een compleet aanbod ligt.

We werken onder andere samen met erkende landelijke tuinders, trainers op het gebied van gedrag, duurzaamheid en HR, de beweging 'Wij zijn Groen, gezond en in Beweging', Kiemkracht64, Helicon en sociale partners, waarmee we een inclusieve koppeling kunnen maken.

Samen aan de slag
We gaan samen met ons groene en gezonde netwerk op zoek naar dat wat jullie verder laat groeien.

Blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.