15/11/2021
Radboudumc stimuleert een groene werkomgeving

Na het zaaien mogen ook wij nu weer gaan oogsten: nieuwe klanten gaan van start en daar zijn we heel trots op.

Het einde van het moestuin-seizoen lijkt te naderen. Toch kijken we daar heel anders naar. Dit is namelijk de ideale tijd om op te ruimen, te evalueren en plannen te maken voor het komende jaar. En ondertussen kun je nog best het een en ander in de grond stoppen, zoals knoflook voor volgende jaar.

Radboudumc van start

Het leuke van onze klanten is dat de behoefte steeds een andere is. De ene keer is er behoefte aan een nieuwe ontmoetingsplek. De andere keer is het nodig dat medewerkers vaker naar buiten gaan en in beweging komen. Of men wil de omgeving vergroenen.

Voor een van onze nieuwe klanten, Radboudumc, is er behoefte aan het creëren van een fijne plek waar verschillende bewoners van de campus naartoe kunnen komen: medewerkers van het ziekenhuis, patiënten, medewerkers van de Radboud Universiteit, studenten, maar ook toevallige voorbijgangers die een wandeling over het terrein maken.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase denken we met hen mee over de fysieke plek: wat kunnen we doen om het bestaande groen in tact te laten en nieuwe elementen en beplanting toe te voegen? En daarna ontwerpen we gezamenlijk het programma om het gesprek over vitaliteit, verbinding (ontmoeting) en vergroening (o.a. biodiversiteit) op gang te brengen. We houden je op de hoogte.

Elma Vriezekolk
LEEs verder
Misschien ook interessant...
Expert aan het woord
Maartje: "Het is die gezonde en vitale werkomgeving waar medewerkers tot groei en ontwikkeling komen"​

Maartje Heerkens

Volgens Maartje Heerkens, L&D-adviseur en fan van moestuinieren, levert de moestuin een bron aan metaforen en is de link met het bedrijfsleven snel te maken.
Opdrachtgever Radboudumc
Radboudumc stimuleert een groene werkomgeving

Elma Vriezekolk

Na het zaaien mogen ook wij nu weer gaan oogsten: nieuwe klanten gaan van start en daar zijn we heel trots op.
Buiten vergaderen, werkplezier vergroten
Werkplezier vergroten door buiten te vergaderen?

Elma Vriezekolk

Is je team weer compleet na de vakantie? Dat is dat misschien een mooi moment om met elkaar te tuin in te duiken. Niet alleen om te zaaien in de vollegrond, maar vooral ook om met elkaar te kijken hoe jullie de komende maanden met elkaar aan de slag gaan.
Blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.