21/4/2021
Onze zuiderburen zijn al aan de slag

Een moestuin biedt voordelen voor zowel de werkgevers als voor zijn werknemers. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Onze zuiderburen zijn ook al volop bezig.

Een moestuin biedt voordelen voor zowel de werkgevers als voor zijn werknemers. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Onze zuiderburen zijn ook al volop bezig.

Elma Vriezekolk
LEEs verder
Misschien ook interessant...
Wetenschap
Tuinieren zorgt voor focus en ontstresst

Radboud University

Tuinieren maakt gelukkig, ontstresst, brengt je in beweging, zorgt voor focus en gezond eten. Ook is het goed voor je humeur en je cortisolgehalte. Wat houd je nog tegen?
Zaaien en oogsten op je werk
Een vruchtbare vrijdagochtend op het werk

Elma Vriezekolk

Rik en Kirill hebben vandaag tijdens hun koffiepauze tijm, knolvenkel, knolselderij en een tomatenplant gezaaid en geplant. Ze waren een beetje beduusd. Kunnen wij gewoon zelf iets zaaien in de tuin? Logisch hun reactie, want het is ook niet gebruikelijk, het is nieuw en verrassend. Na het zaaien maakten we een gezellig praatje en ze gingen weer aan het werk. Ze waren hooguit 10 minuten van hun plek af, en liepen met een glimlach weer terug. En ik dus ook ;-).
Onderzoek
Leuk om te lezen dat er iets geoogst kan worden!

Studio Born

Studenten van Studio Born hebben in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar welk type bedrijven geschikt zijn voor een concept als Moeztuyn en welke factoren meewegen bij het wel of niet aanleggen van een moestuin bij het bedrijf.
Partners
Mogen wij aan u voorstellen: Marcel!

Team Moeztuyn

Marcel Weber heeft zich als partner en kok aangesloten en deelt onze gezamenlijke passies voor groen, groenten, zaaien, oogsten, koken en natuurlijk: eten!
Blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.