6/5/2021
Planon aan de slag

Planon vond al voor Corona dat het kantoor als clubhuis moest worden gezien: als een plek waar collega’s samenkomen, met elkaar in gesprek gaan en elkaar inspireren tot nieuwe inzichten en meer. En je bent welkom om te komen kijken hoe zij dit doen.

Planon vond al voor Corona dat het kantoor als clubhuis moest worden gezien: als een plek waar collega’s samenkomen, met elkaar in gesprek gaan en elkaar inspireren tot nieuwe inzichten en meer. En je bent welkom om te komen kijken hoe zij dit doen.

Moeztuyn sluit perfect aan bij hun visie op gezonde gebouwen en het stimuleren van de gezondheid van medewerkers. Zoals CEO Pierre Guelen zo mooi zegt: "Wij hebben geen machines, maar hersenen die het werk doen. Die moet je goed onderhouden."

Uitzicht op de nieuwe vergaderplek buiten.

De tuin is een plek om in te vergaderen, in een andere setting dan het kantoor, met de mogelijkheid om zelf kort iets te zaaien. Dat geeft ontspanning, plezier en inspiratie. Er begint al het een en ander te groeien! Als je hier over een maand of twee terugkomt staat alles in bloei en valt er al het een en ander te oogsten.

Wij hebben geen machines, maar hersenen. Die moet je goed onderhouden!

Wil je samen met ons een keer op locatiebezoek bij Planon om te zien hoe het bij hen uitpakt? Dan ben je welkom. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Elma Vriezekolk
LEEs verder
Misschien ook interessant...
Effect natuur
Ben je druk? Dan heb je 1 uur in de natuur nodig.

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap

De neiging om geen tijd te maken voor een korte pauze is heel groot als je (te) druk bent, terwijl dat korte pauzemoment nu net zo belangrijk voor je is. Sterker nog: je bent daarna alleen maar productiever.
Wetenschap
Tuinieren zorgt voor focus en ontstresst

Radboud University

Tuinieren maakt gelukkig, ontstresst, brengt je in beweging, zorgt voor focus en gezond eten. Ook is het goed voor je humeur en je cortisolgehalte. Wat houd je nog tegen?
Zaaien en oogsten op je werk
Een vruchtbare vrijdagochtend op het werk

Elma Vriezekolk

Rik en Kirill hebben vandaag tijdens hun koffiepauze tijm, knolvenkel, knolselderij en een tomatenplant gezaaid en geplant. Ze waren een beetje beduusd. Kunnen wij gewoon zelf iets zaaien in de tuin? Logisch hun reactie, want het is ook niet gebruikelijk, het is nieuw en verrassend. Na het zaaien maakten we een gezellig praatje en ze gingen weer aan het werk. Ze waren hooguit 10 minuten van hun plek af, en liepen met een glimlach weer terug. En ik dus ook ;-).
Onderzoek
Leuk om te lezen dat er iets geoogst kan worden!

Studio Born

Studenten van Studio Born hebben in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar welk type bedrijven geschikt zijn voor een concept als Moeztuyn en welke factoren meewegen bij het wel of niet aanleggen van een moestuin bij het bedrijf.
Blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.