15/11/2021
Teambuilding? Ga samen koken met eigen verbouwde groenten!

In ons project Moeztuyn werken we samen met experts die naadloos aansluiten bij onze ambities om mensen op een laagdrempelige kennis te laten maken met gezonde en/of duurzame stappen.

Samen met je collega’s, want daarmee creëer je meteen een leuk teammoment. We staan voor vitaliteit, verbinding en vergroening dus.
Bekijk hier onze video waarin we twee van onze partners, Marcel Weber en Melanie van Driel, aan je voorstellen.

Dus heb je de tijd om 3 minuten pauze te nemen? Ga dan even lekker achterover zitten en kijk waar onze pompoen 🎃 naartoe gaat.


Moeztuyn team
LEEs verder
Misschien ook interessant...
Tuin als kennisbron
Weten wat je eet

Elma Vriezekolk

Je kunt veel meer eten uit je tuin dan je denkt. Zo zijn er veel eetbare bloemen (bv ook de bloemen van een paardenbloem) en kruiden, waarvan je dat misschien niet meteen weet. Het is des te leuker om gewassen te leren (her-)kennen.
Experimenteren in je werk
Spelen en experimenteren op het werk

Elma Vriezekolk

Lessen uit de tuin
Spiegeltje, spiegeltje … in de tuin ...

Elma Vriezekolk

De moestuin levert naast heerlijke groente, fruit, kruiden en prachtige bloemen ook vele levenslessen. Lessen in geduld, loslaten, ga zo maar door. Wat zou jij zien als je in de spiegel kijkt?
Experimenteren
Waarmee gaan jullie experimenteren dit jaar?

Team Moeztuyn

Een van de ervaringen uit de moestuin is het experimenteren met gewassen. Als je jezelf toestaat fouten te maken en daarvan te leren, wordt het alleen maar leuker. Misschien ook wel iets om in het echte leven toe te passen?
Blijf op de hoogte van al het nieuws en aanbiedingen van Moeztuyn
BEdankt voor je aanmelding!
OEps! Je aanmelding is helaas niet ontvangen.